• Binnen Nederland: gratis
  • Binnen Europa: € 9,-
  • Buiten Europa: € 15,-

Op werkdagen wordt de gids in de meeste gevallen binnen 24 uur verzonden. Een uitzondering daargelaten. De levertijd binnen Nederland is 1-4 dagen, maar de kans is groot dat hij de volgende dag al op je deurmat ligt. De levertijd naar overige landen is 3-14 dagen.

Behalve bij Via Gaia zijn de fietsgidsen* ook te koop bij:

In Nederland:

In Noorwegen:

In België:

* Voor een overzicht van verkooppunten van de wandelgidsen, zie de website van Op Vrije Voeten.

Boekhandels, outdoorwinkels, fietsenwinkels en overige verkooppunten kunnen bestellingen plaatsen via Craenen.

Craenen
Mechelsesteenweg 633
B-3020 Herent
België

Tel. + 32 (0) 16 / 23 90 90
Fax. + 32 (0) 16 / 23 97 11
http://www.craenen.be/

Of rechtstreeks bij Via Gaia tegen de gebruikelijke boekhandelskorting. Voor verzending worden de portokosten berekend. Bestellen kan via het contactformulier. Geef hierbij het volgende aan:

  • aantal exemplaren
  • verzendadres
  • factuuradres indien dat afwijkt van het verzendadres
  • eventueel op wiens naam

Jammer, maar uiteraard kun je de bestelling terugsturen. Als de bestelling nog niet verstuurd is, kun je de bestelling annuleren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je krijgt dan je aankoopbedrag van ons binnen 14 dagen terug. Als de bestelling al wel is verstuurd, kun je die na ontvangst binnen 14 dagen retourneren. De gids moet dan wel in originele staat zijn en je betaalt zelf de verzendkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Tip: bewaar je verzendbewijs. Als er iets mis gaat, kan jij eenvoudig de verzending daarmee traceren.

Ja hoor! Bij Contact vind je alle gegevens hoe je Via Gaia kan bereiken. Vul bij voorkeur het contacformulier in er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

In de zomermaanden worden er nieuwe routes uitgezet en/of gecontroleerd. Het kan zijn dat je iets langer op een reactie moet wachten. Bestellingen kunnen dan wel geplaatst worden en ook dan worden ze verstuurd vanaf de Strandweg in Ter Heijde, maar het kan een dag langer duren.

Jazéker en daarom mag je de bestelling best op de fiets of lopend komen halen ;-). Vind je dat te ver? Dan wordt jouw bestelling verstuurd via DHL of PostNL. En als het kan in een tweedehands of milieuvriendelijke envelop.

In het privacybeleid van Via Gaia kun je daar alles over lezen. In het kort komt het hier op neer: jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van je bestelling en eventueel voor het opnemen van contact als er is mis gaat in het bestelproces. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden.