Wij zijn Ria Warmerdam van Op Vrije Voeten en Gea van Veen van Via Gaia en we werken nauw samen bij de totstandkoming van de gidsen. Sinds begin 2023 hebben wij een gezamenlijke webshop waar zowel de fiets- als de wandelgidsen verkocht worden. Bestellingen komen bij ons beiden binnen. Ria verzorgt de bestelling van de wandelgidsen en Gea de fietsgidsen en losse pelgrimspoorten. Als een van ons fietst respectievelijk wandelt, neem de ander het over. Heb je vragen over je bestelling? Zie verderop, bij Hoe kan ik Via Gaia en Op Vrije Voeten bereiken?

  • Binnen Nederland: gratis
  • Binnen Europa: € 9,-
  • Buiten Europa: € 15,-

Op werkdagen wordt de gids in de meeste gevallen binnen 24 uur verzonden. Een uitzondering daargelaten. De levertijd binnen Nederland is 1-4 dagen, maar de kans is groot dat hij de volgende dag al op je deurmat ligt. De levertijd naar overige landen is 3-14 dagen.

Behalve bij Via Gaia zijn de fietsgidsen* ook te koop bij:

In Nederland:

In Noorwegen:

In België:

* Voor een overzicht van verkooppunten van de wandelgidsen, zie de website van Op Vrije Voeten.

Boekhandels, outdoorwinkels, fietsenwinkels en overige verkooppunten kunnen bestellingen plaatsen via Craenen.

Craenen
Mechelsesteenweg 633
B-3020 Herent
België

Tel. + 32 (0) 16 / 23 90 90
Fax. + 32 (0) 16 / 23 97 11
http://www.craenen.be/

Of rechtstreeks bij Via Gaia tegen de gebruikelijke boekhandelskorting. Voor verzending worden de portokosten berekend. Bestellen kan via het contactformulier. Geef hierbij het volgende aan:

  • ISBN-nummer of titel
  • aantal exemplaren
  • verzendadres
  • factuuradres indien dat afwijkt van het verzendadres
  • eventueel op wiens naam

Jammer, maar uiteraard kun je de bestelling terugsturen. Als de bestelling nog niet verstuurd is, kun je de bestelling annuleren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je krijgt dan je aankoopbedrag van ons binnen 14 dagen terug. Als de bestelling al wel is verstuurd, kun je die na ontvangst binnen 14 dagen retourneren. De gids moet dan wel in originele staat zijn en je betaalt zelf de verzendkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Tip: bewaar je verzendbewijs. Als er iets mis gaat, kan jij eenvoudig de verzending daarmee traceren.

Bij Contact vind je alle gegevens hoe je Via Gaia kan bereiken. Vul bij voorkeur het contactformulier in, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Voor vragen over de wandelroutes: graag via mail rechtstreeks contact opnemen met Op Vrije Voeten.

Jazéker en daarom mag je de bestelling best op de fiets of lopend komen halen ;-). Vind je dat te ver? Dan wordt jouw bestelling verstuurd via DHL of PostNL. En als het kan in een tweedehands of milieuvriendelijke envelop.

Woon je dichtbij Ter Heijde? Dan is er een kans dat de gids persoonlijk gebracht wordt.

In het privacybeleid van Via Gaia kun je daar alles over lezen. In het kort komt het hier op neer: jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van je bestelling en eventueel voor het opnemen van contact als er is mis gaat in het bestelproces. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden.