Bij de aanschaf van één of twee exemplaren

  • Binnen Nederland: gratis
  • Naar België: € 4,95

Wil je meer dan twee exemplaren, of wil je vanuit het buitenland, anders dan België, bestellen? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier. In deze gevallen worden de volledige portokosten berekend.

Zodra de bestelling op de post gaat, krijg je bericht. Op werkdagen zal dat in de meeste gevallen binnen 24 uur zijn. De levertijd binnen Nederland is 1-4 dagen. De levertijd naar overige landen is 3-14 dagen. In de meeste gevallen wordt de gids bij een DHL-servicepoint bezorgd. Je krijgt bericht als het daar voor je klaar ligt.

Na een succesvolle bestelling en betaling van de gids, wordt je automatisch teruggeleid naar de website. Daar zie je dan een downloadlink naar de GPS-tracks. Heb je de gids elders gekocht, stuur dan een bericht via contact.

Behalve bij Via Gaia is de gids na 12 mei ook te koop bij:

Boekhandels, outdoorwinkels, fietsenwinkels en overige verkooppunten kunnen bestellingen plaatsen via het contactformulier. Vermeld in het veld Bericht het gewenste aantal exemplaren en eventueel aanvullende informatie. De bestelling zullen we (met boekhandelskorting) zo spoedig mogelijk verzenden.

Jammer, maar uiteraard kun je de bestelling terugsturen. Als de bestelling nog niet verstuurd is, kun je de bestelling annuleren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je krijgt dan je aankoopbedrag van ons binnen 14 dagen terug. Als de bestelling al wel is verstuurd, kun je die na ontvangst binnen 14 dagen retourneren. De gids moet dan wel in originele staat zijn en je betaalt zelf de verzendkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Tip: bewaar je verzendbewijs. Als er iets mis gaat, kan jij eenvoudig de verzending daarmee traceren.

Ja hoor! Bij Contact vind je alle gegevens hoe je me kan bereiken. Vul bij voorkeur het contacformulier in er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Jazéker en daarom mag je de bestelling best op de fiets komen halen ;-). Vind je dat te ver? Dan wordt jouw bestelling verstuurd in een tweedehands of milieuvriendelijke envelop. In sommige gevallen wordt de gids via DHL verstuurd. Je kan het dan ophalen bij het dichtsbijzijnde servicepunt.

In het privacybeleid van Via Gaia kun je daar alles over lezen. In het kort komt het hier op neer: jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van je bestelling en eventueel voor het opnemen van contact als er is mis gaat in het bestelproces. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden.