Bij de aanschaf van één of twee exemplaren

  • Binnen Nederland: gratis
  • Naar België:
    - de gids (plus eventueel een of twee pelgrimspaspoorten: € 8,50 (verzending via DPD)
    - 1 of 2 losse paspoort(en): € 3,10 (via PostNL)

Wil je meer dan 1 gids, meer dan 2 paspoorten, of wil je vanuit het buitenland, anders dan België, bestellen? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier. In deze gevallen worden de volledige portokosten berekend.

Op werkdagen wordt de gids in de meeste gevallen binnen 24 uur verzonden. De levertijd binnen Nederland is 1-4 dagen, maar de kans is groot dat hij de volgende dag al op je deurmat ligt. De levertijd naar overige landen is 3-14 dagen.

Na een succesvolle bestelling en betaling van de gids, wordt je automatisch teruggeleid naar de website. Daar zie je dan een downloadlink naar de GPS-tracks.

Behalve bij Via Gaia is de gids ook te koop bij:

In Nederland:

In Noorwegen:

In België:

Boekhandels, outdoorwinkels, fietsenwinkels en overige verkooppunten kunnen bestellingen plaatsen via Craenen. De bestelcode voor de gids is OUT.VG.01, of zoek op ISBN 978-90-831026-0-3.

Craenen
Mechelsesteenweg 633
B-3020 Herent
België

Tel. + 32 (0) 16 / 23 90 90
Fax. + 32 (0) 16 / 23 97 11
http://www.craenen.be/

Of rechtstreeks bij Via Gaia tegen de gebruikelijke boekhandelskorting. Voor verzending worden de portokosten berekend. Bestellen kan via het contactformulier. Geef hierbij het volgende aan:

  • aantal exemplaren
  • verzendadres
  • factuuradres indien dat afwijkt van het verzendadres
  • eventueel op wiens naam

Jammer, maar uiteraard kun je de bestelling terugsturen. Als de bestelling nog niet verstuurd is, kun je de bestelling annuleren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je krijgt dan je aankoopbedrag van ons binnen 14 dagen terug. Als de bestelling al wel is verstuurd, kun je die na ontvangst binnen 14 dagen retourneren. De gids moet dan wel in originele staat zijn en je betaalt zelf de verzendkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Tip: bewaar je verzendbewijs. Als er iets mis gaat, kan jij eenvoudig de verzending daarmee traceren.

Ja hoor! Bij Contact vind je alle gegevens hoe je Via Gaia kan bereiken. Vul bij voorkeur het contacformulier in er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

In de zomermaanden worden er nieuwe routes uitgezet en/of gecontroleerd. Via Gia zit dan zelf op de fiets en het kan zijn dat je iets langer op een reactie moet wachten. Bestellingen kunnen dan wel geplaatst worden en ook dan worden ze verstuurd vanaf de Strandweg in Ter Heijde, maar het kan een dag langer duren.

Jazéker en daarom mag je de bestelling best op de fiets komen halen ;-). Vind je dat te ver? Dan wordt jouw bestelling verstuurd via DHL in een tweedehands of milieuvriendelijke envelop. In de meeste gevallen wordt de gids via DHL verstuurd. DHL pretendeert 'zo groen mogelijk' te bezorgen. Lees hier alles over op de site van DHL.

In het privacybeleid van Via Gaia kun je daar alles over lezen. In het kort komt het hier op neer: jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van je bestelling en eventueel voor het opnemen van contact als er is mis gaat in het bestelproces. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden.